Nordsjællands Port Center - Om NPC

Om NPC

Nordsjællands Port Center
Din Servicepartner

Farum Gydevej 85, DK-3520 Farum.
Tlf.: 4499 0019
E-mail: npc@npc.dk
CVR: 27511252

Salg, service og montage af garageporte og industriporte i Danmark.

Certificeret forhandler af Hörmann porte til private og industri.

Nordsjællands Port Center har siden 1999 leveret og monteret i tusindvis af porte til både erhvervslivet og private. Vi vil altid have den største fokus på den gode kvalitet frem for pris. 35 års erfaring inden for portbranchen har givet os et godt grundlag for altid at vælge leverandører der har fokus på god kundeservice og et produktsortiment med markedets højeste kvalitetsniveau.

Hos Nordsjællands Port Center garanterer vi dig top-professionel råd og vejledning i produktvalg og muligheder kombineret med dine ønsker.

Vi er specialister i individuelle løsninger tilpasset dine ønsker.

Vi er et salgs-, service- og montagefirma med speciale i porte, låger, læsseramper, sluser og docking-systemer til henholdsvis det private som til det industrielle marked. Firmaet er beliggende i Farum centralt nord for Storkøbenhavn, men har samarbejdspartnere i hele Danmark.

Vores montage- og serviceopgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland udføres af velkvalificerede montører, og dels et netværk af erfarne samarbejdspartnere, som alle har en bred baggrund for at løse opgaverne.

Personale
Vi tror på den personlige kontakt, og er derfor et sammensat team af medarbejdere med den rigtige kompetence, der til stadighed vil yde dig den optimale service og vejledning.

Erik Hein Kristiansen – indehaver og stifter
Jeg har beskæftiget mig med salg, service, og montage af porte i mere end 35 år. Min brede erfaring inden for branchen vil altid komme vores kunder til gode. Specialet er portmærkerne Hörmann og Crawford. Jeg er uddannet tømrer og har kombineret med mine erfaringer omkring porte således en solid baggrund for at give dig gode råd og vejledning i såvel udskiftning som nyetablering af portløsninger mm.

Mail: ehk@npc.dk

Nordsjællands Port Center er Certificeret Hörmann forhandler
Det tyske firma Hörmann er Europas største producent af porte og har en standard der ikke overgås af andre på det Europæiske marked.

Produktprogrammet dækker alt inden for porte til den private garagebruger såvel som til industrien. Hörmanns produkter er godkendte og certificeret efter DS/EN 13241-1 som er gældende fra den 1. maj 2005.

Din sikkerhed for god kvalitet til den rigtige pris
Kontakt os gerne for yderligere information på tlf.: 4499 0019.