Nordsjællands Port Center - Om NPC

Om NPC

Nordsjællands Port Center ApS
Farum Gydevej 85, 3520 Farum.
Tlf.: 4499 0019
E-mail: npc@npc.dk
CVR: 27511252
Bankoplysninger: 2413 / 6266 958 712
IBAN nr.: DK9320006266958712
SWIFT-kode: NDEADKKK

Vi er Certificeret forhandler af Hörmann porte til private og industri.

Vi yder salg, service og montage af garageporte, industriporte, smedejernslåger, automatik og samtaleanlæg i Danmark.

Nordsjællands Port Center har siden 1999, leveret og monteret tusindvis af porte til både private og erhvervslivet.
Vi har altid stor fokus på kvalitet og service. Efter 35 år i portbranchen, har vi fået et stort kendskab på produktsortiment, og kan derfor yde service indenfor alle former for porte og automatikker.

Hos Nordsjællands Port Center garanterer vi dig top-professionel vejledning i produktvalg. Vi er specialister i individuelle løsninger tilpasset dine ønsker.

Vores velkvalificerede og dygtige montører, kører primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men til tider også resten af sjælland.

Firmahistorik
Nordsjællands Port Center blev stiftet af Erik Hein Kristiansen i 1999. Han startede firmaet hjemme i privaten, men i 2004 var der kommet så godt gang i butikken, at Nordsjællands Port Center ApS blev stiftet. I den forbindelse flyttede vi til nye lokaler på Farum Gydevej 85, hvor vi stadig holder til den dag i dag.
I 2017 valgte Erik at sælge firmaet til Dennis Daugaard Mejlsbom, for langsomt at trappe ned til hans otium.
Efter at Dennis har overtaget NPC, har han med hans baggrund som Elektriker, tilført kompetencerne for at lave samtaleanlæg og specialløsninger, indenfor automatiske porte og låger til boligforeninger og private.

Info om hovedleverandører

Hörmann
Det tyske firma Hörmann er Europas største producent af porte, og har en standard der ikke overgås af andre på det Europæiske marked.
Produktprogrammet dækker alt inden for porte til den private garageport såvel som til industrien. Hörmanns produkter er godkendte og certificerede, både for bæredygtig produktion og sikkerhed.

Nice
Det Italienske firma producerer avanceret automatik til låger og porte, og henvender sig til privat brug og den helt professionelle installatør.

BFT
Kommer også fra Italien og producerer også avanceret automatik til låger og porte.

Wisniowski
Polsk leverandør af smedejernshegn, skydeporte, svæveporte og låger til både den private villa, industri samt offentlige bygninger.

Siedle
Tysk eksklusivt samtaleanlæg med video til den helt kræsne bruger.

Doorbird
Tysk økonomisk attraktivt IP samtaleanlæg med video, som ringer direkte på din telefon.