Portservice → Vi tilbyder professionel portservice til private og industri

Portservice

Service på porte og låger

Nordsjællands Port Center tilbyder portservice på din private garageport, såvel som på industriporte, dockingsystemer og automatiske låger og porte.
Er uheldet ude eller trænger din port til almindelig justering og sikkerhedseftersyn, så er du sikker på en hurtig og professionel udførelse. Vores specialuddannede serviceteknikere udfører dagligt portservice og montageopgaver på alle typer porte og låger. Herunder hejseporte, vippeporte og rulleporte.

Portservice til private garageporte

Private garageportejere og -brugere kan ofte selv udføre den almindelige, regelmæssige smøring af porten og har ofte selv en god fornemmelse af portens tilstand.
Ved fejl og skader, som kræver indgriben i portens konstruktion, opbygning eller automatik, bør du for din egen sikkerheds skyld være særligt agtpågivende.
Risikoen for personskade ved f.eks. vildfarne fjedre m.m. er absolut ikke uvæsentlig, og du bør kontakte vores serviceafdeling for reparation og udbedring af skader.

Portservice til industriporte

For at sikre dine medarbejdere bedst muligt, skal du også minimere risikoen for ulykker ved brug af porte.
Med virkning fra 1. januar, 2008, har Arbejdstilsynet besluttet, at samtlige porte i tilknytning til en arbejdsplads, skal sikkerhedsgodkendes min. én gang årligt.
Efter vores servicebesøg får du altid et servicemærkat med dato sat på porten, som angiver at porten opfylder kravene. I den efterfølgende faktura vil der fremgå om der er noget i skal være ekstra opmærksomme på, samt evt. reparationer der er foretaget.
Er der dele der skal udskiftes, eller ved større reparationer, vil vi altid bede om jeres godkendelse.
Ring til Nordsjællands Port Center og få et uforpligtende tilbud på en fast aftale om portservice.

Fastservice

En serviceaftale med Nordsjællands Port Center sikrer dig maksimal kontinuerlig brug af dine porte. Endvidere er du sikret at dine porte overholder arbejdstilsynets regler.

Se mere her vedr. arbejdstilsynet krav til porte.

Arbejdstilsynets krav
Hejse-, løfte- og transportredskaber skal have foretaget hovedeftersyn mindst hver 12. måned, og i forbindelse med dette eftersyn skal der på alle hejseredskaber foretages en prøvebelastning. Udstyr for trådløs styring skal kontrolleres i samme omfang som den indretning, udstyret styrer, dog mindst en gang hver 12. måned af en sagkyndig, kvalificeret person, og i henhold til brugsanvisningens (leverandørens) retningslinjer.

Maskindirektivets krav
Mekanisk drevne porte leveret efter 1. april 1997, hvor den drivende enhed kan frikobles fra portens balancering/fjedre skal være udrustet med en fjederbrudssikring. Alle manuelle porte skal efter 1. april 1997 have en sådan fjederbrudssikring, der skal være i stand til at forhindre portbladet i en ukontrolleret lukning/bevægelse f.eks. ved havari af en eller flere fjedre. – dette er et krav fra Arbejdstilsynet.

Yderligere info