Service

Vi tilbyder skræddersyet service og serviceaftaler tilpasset dig.

Vi tilbyder service på alle porte

Har du brug for akut portservice, at tegne en serviceaftale – eller blot et helt almindeligt serviceeftersyn? Kontakt Nordsjællands Port Center allerede i dag.

Nordsjællands Port Center er din pålidelige partner for dør- og portservice i erhvervslivet. Vi forstår, at regelmæssig service er vigtig for at sikre, at dine porte og døre fungerer problemfrit og sikkert, og for at undgå uforudsete nedbrud og reparationsomkostninger.

For virksomheder er service af portene én gang årligt lovpligtigt. Vi tilbyder en serviceaftale, der omfatter årlig lovpligtig service og vedligeholdelse af dine porte og døre. Vores erfarne teknikere vil inspicere og teste portene for at sikre, at de fungerer optimalt og opfylder alle relevante standarder og forskrifter.

Ved at tegne en serviceaftale hos os kan du spare både tid og penge. Med en serviceaftale vil du opnå rabat på vores ydelser og blive prioriteret højt, hvis der opstår problemer med dine porte og døre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Forbedret ydeevne og levetid for dine porte

Uanset om du har en rulleport, hurtigport eller en anden type port eller dør, kan vi tilbyde dig den rette service til at holde dem i god stand og funktionsdygtige i mange år fremover. Vores service er ikke kun begrænset til reparation og vedligeholdelse, men vi tilbyder også rådgivning og teknisk support for at hjælpe dig med at forbedre dine portes ydeevne og forlænge deres levetid.

Vi vil gerne give vores kunder det bedste af det bedste. Derfor yder vi altid god service og hjælper grundigt med at finde den bedste løsning.

Kontakt

Kontakt os i dag for at høre mere om vores serviceydelser og mulighederne for at tegne en serviceaftale, så du kan sikre, at dine porte og døre fungerer optimalt og overholder lovgivningen. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rette service til dine behov.

Ring på 4499 0019 eller skriv til os på enten npc@npc.dk eller via vores kontaktformular, så hører du fra os.