Brandporte

Stort udvalg af godkendte brandporte der opfylder brandmyndighedernes krav.

Brandporte er en essentiel del af brandsikkerhed i din bygning

Har I brug for en Hörmann brandport? Kontakt Nordsjællands Port Center i dag, så hjælper vi jer med at finde den rigtige løsning.

Hos Nordsjællands Port Center monterer og servicerer vi brandporte. Brandporte er en afgørende og essentiel del af sikkerheden i bygninger og andre ejendomme. De er nemlig designet til at modstå høje temperaturer, samtidig med, at de forhindrer yderligere spredning af ild i tilstødende områder.

Brandporte er typisk lavet af stål, der tåler utrolig høj varme, hvilket gør det effektivt at bruge som brandsikring. Når du skal vælge en leverandør til din brandport, er det yderst vigtigt, at du vælger et ordentligt og produkt. Når du skal have en brandport hjælper vi med råd og vejledning, valg af den bedste løsning, montering og service. Kontakt os i dag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os når du skal have en ny brandport

Tag det sikre valg, når du skal have ny brandport. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Vi sørger for, at du modtager brandporte af ypperste kvalitet, samt den bedste service på markedet.

Ring på 4499 0019 eller skriv til os på enten npc@npc.dk eller gennem vores kontaktformular, så vender vi retur med den løsning, der passer dine behov bedst.