Bomme og pullerter

Få kontrol over hvem der har adgang til og fra din ejendom

Effektiv adgangskontrol med bomme og pullerter

Uanset hvad I har brug for, hjælper vi jer med at finde den rigtig løsning. Kontakt os i dag.

Hos Nordsjællands Port Center er vi eksperter i at montere bomme og pullerter. Det er en effektiv måde at sikre ejendomme på, og giver dig stor kontrol over dit område, samtidig med, at det skaber en stor fleksibilitet.

Bomanlæg og pullerter anvendes steder, hvor der ikke kan afspærres på almindelig vis. Det vil typisk være adgangsveje, eller svært befærdet steder. Bomme bruges ofte til at regulere trafikken hos virksomheder, industriområder og parkeringsarealer, mens pullerter i større omfang bruges på offentlige arealer – blandt andet som terrorsikring, hvor der er gående færdsel.

Fælles for bomme og pullerter er, at de kun sikrer adgang mod biler, men stadig opretholder muligheden for almindelig gående færdsel.

Læs mere i vores kataloger herunder.

           

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Løsninger der dækker alle behov

Der er mange muligheder når man skal skal vælge, hvilken bom eller pullert man vil have. Hos Nordsjællands Port Center har vi et bredt udvalg af bomme og bomanlæg, samt et stort udvalg af pullerter. Så uanset dine krav, har vi lige den løsning du søger. Vi tilbyder både automatiske og manuelle bomme, samt automatiske og fastmonterede pullerter. Løsningerne kan specialtilpasses dine behov, så du opnår det bedste resultat. Alle vores løsninger er af højeste kvalitet, med et stort fokus på ny og moderne teknologi, samt funktionalitet.

Hos Nordsjællands Port Center er du garanteret god service. Vi sørger altid for at indlede en god dialog, hvor dine krav og ønsker fastlægges. Vi vil rådgive dig på et professionelt grundlag, ud fra vores ekspertise og erfaring. Vores mange års erfaring med salg og montering af sikringsløsninger, gør os i stand til at rådgive dig om den mest effektive løsning, der opfylder dine krav.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Skal du sikre din ejendom med en bom eller pullert? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er certificeret Hörmann forhandler og udfører opgaver på hele Sjælland. Ring til os på telefon 4499 0019 eller send os en besked på enten på npc@npc.dk eller via vores kontaktformular.