Sidegående Hörmannporte - Nordsjællands Port Center

Nu også sidegående garageporte.

HST den nye sidegående garageport til den private bolig.
Nordsjællands Port Center kan nu også tilbyde sidegående sektionsopdelte garageporte.

Et nyt design der tager ledhejseportens fordele med, men åbner sidelæns.og der med giver masser af plads under garageloftet.

Fuld lofthøjde og ingen vandrette kørerskinner ind under loftet der kan genere i garagen.
Sidegående garageporte letter passagen for gående trafik ved at du kun behøver åbne porten i det nødvendige omfang du har behov for.

Porten kan leveres med automatik, hvilket giver dig ekstra fordele.

Skydeport til garagen
Hörmanns portefølje af garageporte har fået et nyt familiemedlem. Først kom vippe- og ledhejseporten, dernæst rulleporten. Nu lancerer Hörmann skydeporten HST, der åbner sidelæns i garagen.

Hörmann præsenterer nu en ny portvariant til garager, der opfylder særlige krav til portkonstruktionen. Den nye hjørneskydeport HST åbner, i modsætning til vippeeller ledhejseporte, ikke opad men parkeres langs væggen inde i garagen. Det giver en lang række fordele.

For det første kan pladsen under loftet anvendes til opbevaring af både surfbræt og fiskestænger, når porten lukker ud i siden af garagen frem for at blive parkeret under loftet.

For det andet kan almindelige porte ikke fastgøres på loftet i garager med skråt tag, det kan dermed være en fordel, at porten kan monteres langs siden i stedet. For det tredje, skal man blot lige hente cyklen eller haveredskaberne i garagen, kan man komme hurtigere ind i garagen, allerede efter få sekunder.

HST har de samme kvalitetstræk som Hörmanns ledhejseporte, der åbner op under loftet.

De 42 millimeter tykke og udskummede sektioner giver portbladet en fremragende lyd- og varmeisolering. Porten er naturligvis også forsynet med fingerklemsikring.

Ved forsøg på indbrud sikrer en integreret mekanisk løftesikring, at porten ikke kan skubbes til siden – heller ikke i tilfælde af strømsvigt eller hvis strømmen er blevet afbrudt. Ekstra låse kan sikre porten effektivt mod at blive trykket op.

Trods de mange ligheder mellem ledhejseporten og HST skydeporten har Hörmann udviklet dobbelte køreruller samt køre- og styreskinne. Det gør monteringen lettere, men betyder også, at skinnen er nemmere at rengøre og at vandet kan løbe af, hvilket har en positiv effekt på holdbarheden. Skinnerne sørger for, at porten kører støjsvagt og roligt.

Portmotoren er en SupraMatic som er kompatibel med Hörmanns nye håndsender BiSecur, der anvender ny trådløs teknologi. HST fås i en lang række motiver og design. M-profilering, L-profilering og S-fylding samt overfladerne woodgrain, silkgrain, micrograin og decograin Golden Oak.

Til mindre og større virksomheder
HST porten fås også i store størrelser – op til 6,5 meters bredde og 3 meters højde.

Hörmann HST sidegående garageport

Sidelæns: Den nye hjørneskydeport HST åbner sidelæns. Det er en fordel, hvis man for eksempel blot skal hente cykler eller haveredskaber i garagen. Porten behøver ikke at åbne helt og man er hurtigere inde i garagen. Foto: Hörmann

Ring til Nordsjællands Port Center og hør mere om Hörmann HST sidegående ledporte på tlf.: 4499 0019.